Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

ContraBoli.ro ajutor

Adună

Aici poți găsi rezultate la întrebări despre cum funcționează forumul. Folosește linkurile sau caseta de căutare de mai jos pentru a găsi ceea ce cauți.

Forumuri, Topicuri și Postări

Ce este un buletin de bord comunitate?

Un buletin de bord comunitate este un site de discuții online. Este uneori numit și 'bord' sau 'forumuri'. Poate conține diferite categorii, constând în forumuri, topic-uri și postări individuale. Conținutul de pe un buletin de bord comunitate este de obicei creat de utilizatori sau membri ai site-ului. Ele sunt folosite pentru suport, pentru a distribui idei și pentru o varietate de topic-uri diferite.

Cum sunt toate acestea structurate?

Buletinul de bord este un întreg ce conține categorii variate (secțiuni subiect bord), care însele conțin forumuri (secțiuni subiect mai specifice) care conțin topic-uri (conversații sau discuții) care sunt făcute din postări individuale (unde un utilizator scrie ceva).

De obicei pagina principală a comunității are o listă de categorii și forumuri, cu statistici de bază pentru fiecare - inclusiv numărul de topic-uri și postări, și ce membru a postat cel mai recent mesaj. Aceasta poate fi înlocuită de un curent activitate care arată un curent ale ultimelor postări, poze și alte elemente create.

Cum îmi găsesc drumul pe aici?

Când dai click pe numele unui forum, ești dus la o listă de topic-uri pe care le conține. Un topic este o conversație între membri sau vizitatori. Fiecare topic începe ca un singur post și crește după cum sunt adăugate răspunsuri și comentarii de către diferiți utilizatori.

Pentru a crea un nou topic dă click pe butonul + Topic nou (poate ai nevoie de permisiunile necesare să faci asta).

Subiectele pot fi ordonate în multe moduri diferite. Implicit este să ai topicul cu cea mai recentă activitate sus. Dar poți ușor să schimbi această ordonare, de exemplu să ai topicul cu cele mai multe postări sus. Dă click pe meniul Filtrează din dreapta sus a listei topic. Meniul Filtrare va oferi opțiuni pentru a sorta pagina actuală

Vedere multi-pagină

Când sunt mai multe topic-uri de afișat decât cu loc pe o singură pagină, poți vedea caseta 'Pagină', care conține numere pagină. Aceasta indică că lista de topic-uri a fost despărțită în două sau mai multe pagini. Această metodă de despărțire liste de elemente pe mai multe pagini este folosită în toată comunitatea.

Ce sunt topic-urile importante?

Topic-urile 'Importante' sunt topic-uri determinate ca fiind importante de către moderatori sau administratori. Ele sunt listate în partea de sus a listei de topic-uri și rămân 'blocate' acolo în partea de sus a listării, chiar dacă nu au mai avut postări recente. Scopul lor este să păstreze informații importante vizibile și accesibile tot timpul.

Cum citesc un topic?

Pentru a citi un topic, dă click pe titlul său. Fiecare post dintr-un topic este creat de un membru sau un vizitator. Vei vedea câteva informații scurte despre membrul care a creat topicul deasupra mesajului principal postat. În anumite cazuri alături de post.

Pentru a posta un răspuns la un topic existent, dă click pe butonul Postează răspuns. Dacă acest buton nu apare, ar putea însemna că nu ești autentificat ca un membru, sau că nu ai permisiunea să răspunzi, sau că acel topic a fost închis pentru răspunsuri noi.

Va fi și o casetă de răspuns în partea de jos a paginii. Asta este unde poți introduce rapid un răspuns. Dacă dai click pe linkul Citează la orice răspuns, conținutul acelui post va fi adăugat automat în caseta de răspuns pentru tine. Dacă dai click pe Citează în postări multiple îți permite să multi-citezi acele postări într-un singur răspuns.

Cum găsesc mai multe despre membri?

pentru a vedea informații despre un anume membru, dă click pe numele de utilizator. Asta te va duce la pagina lor de profil public.

Ce este bara navigare?

bara navigare este în partea de sus a fiecărei pagini și are linkuri pentru a te ajuta să te muți. O secțiune 'breadcrumb' în partea din stânga sus arată unde ești acum. Un formular în dreapta îți permite să te autentifici rapid. Asta permite mișcare rapidă de la o secțiune a site-ului la alta.

Pot schimba modul cum arată comunitatea?

Poate poți schimba tema comunității folosind schimbătorul de teme din stânga jos a paginii. Asta te lasă să alegi diferite teme care schimbă schema de culoare și aparența comunității. Dacă această opțiunea nu apare, forumul nu poate schimba tema.

Procesare...
X