Fumatul Interzis in Franta si Germania + Video

Incepand cu 1 ianuarie 2008, fumatul in locurile publice din Germania si Franta este interzis. Amenda pentru cel care fumeaza este de 450 de euro, iar pentru proprietarul localului (cafenea, restaurant, club, cazino) este de 750 de euro.

Noua lege este analizata doar din punctul de vedere al proprietarilor de localuri si al fumatorilor. Cu siguranta proprietarii vor avea de pierdut (cel putin nu vor mai vinde atatea tigari pentru consumul in local), dar este o masura foarte avantajoasa pentru nefumatori, cei care sunt obligati sa fumeze pasiv oriunde s-ar duce. Este avantajos si pentru fumatori, chiar daca multi n-o sa constientizeze, dar vor avea macar cateva ore in care aerul respirat va fi lipsit de noxele din fumul de tigara.

Romania are darul de a copia masurile aiurea din alte tari, sunt curios daca se va face o exceptie si de data asta vom adopta ceva folositor si util pentru sanatate…

Am speranta, sau mai bine zis imi place sa cred ca vizitatorii blogului nu fumeaza, si chiar daca au facut-o au inteles implicatiile pe care le are fumatul asupra sanatatii… deci un sfat gen: aveti grija sa nu fumati de-acum cand mergeti in Franta/Germania.. este inutil 🙂

Video mai jos:

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.