Gala Medica

Gala Medica este un eveniment organizat de Colegiul Medicilor din Romania , avand prima editie in 16 martie 2009 la Teatrul Odeon.

Colegiul Medicilor din Romania doreste si prin acest eveniment sa se implice in viata sociala ca unul din actorii importanti din sanatate.

Ne propunem sa mediatizam actiunile celor care asigura o mai buna functionare a sistemului. Dorim ca acest eveniment sa devina o traditie in viata lumii medicale romanesti.

a declarat prof. dr. Vasile Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor din Romania.

Categorii de premii ale primei editii sunt:

  • Jurnalism de sanatate (presa scrisa si audio-video)?
  • Cel mai bun comunicator medic
  • Cea mai activa asociatie de pacienti
  • Cea mai activa asociatie studenteasca din universitatile de medicina
  • Cel mai bun produs de finantare pentru medici
  • Cea mai buna initiativa in domeniul bancar pentru medici
  • Rezidentul anului (medicul rezident care a obtinut cea mai mare medie la examenul de rezidentiat)?
  • Premiu pentru inovatie medicala
  • Premiul cititorilor

Juriul va fi format din reprezentanti ai Colegiului Medicilor din Romania si va monitoriza activitatile si articolele din domeniile mentionate si va face cinci nominalizari cu aproximativ o luna inaintea evenimentului. Cele cinci nominalizari din fiecare categorie vor fi prezentate atat in cadrul galei dar si intr-un numar special al Revistei MEDICA dedicat acestui eveniment.

De asemenea, nominalizarile din fiecare categorie vor fi prezentate pe larg pe site-urile www.cmr.ro si www.medicalnet.ro (revista online a Colegiului Medicilor din Romania) cu o luna inainte de desfasurarea evenimentului. Pe fiecare dintre aceste doua site-uri veti putea vota proiectele pe care le considerati cu adevarat importante. Proiectul care va intruni cel mai mare numar de voturi va primi un premiu special al publicului.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.