Gata Si Licenta…

de listat 🙂 Sambata festivitatea de absolvire, astazi banchetul, maine predatul licentei la decanat si pana in septembrie pierd contactul cu UMF-ul…

licenta1

licenta2

licenta3

Pentru cine vrea sa-si listeze si sa-si coperteze lucrarea de licenta in Cluj pot sa recomand PrintForce, chiar la intersectia dintre Str. Republicii si Str. Avram Iancu. Eu am fost ieri si mi-au facut-o pe loc, 20-30 de minute, inclusiv coperta. Preturi studentesti, calitate superioara, detalii in oferta pentru medicina: link expirat.

Partea buna e ca legarea nu se face cu lipici/clei, e un sistem ce prindere metalic si se poate desface fara consecinte daca trebuie modificat ceva ulterior 🙂

5 raspunsuri

 1. Felicitari ca ai terminat de scris lucrarea de licenta. Vad ca esti mandru ca ai pus la bibliografie siteul tau, dar lasa-ma, te rog, sa iti spun de ce e gresit ceea ce ai facut. Din punctul meu de vedere:

  1. Cand informatia se ia de pe un site se da direct adresa articolului din care e luata informatia, nu doar adresa indexului principal al siteului. Si se trece si data la care ai gasit informatia pe acel link, ca poate intre timp s-a modificat….. Imi aduce aminte de un referat facut de studenti la medicina ce avea la referinte google.com

  2. Informatia ce o ai tu pe site o ai luat-o din alte parti, drept urmare nu ar fi fost mai corect de facut mai bine referinte catre acele surse?

  Zic si eu.

 2. Laurentiu, nu m-ai inteles.

  Ideea era ca sa trimit exact un cititor al lucrarii tale inspre pagina de pe site de pe care ai luat informatia. De genul un paragraf din Capitolul I sa aibe ca referinta „contraboli/articol_mere.html” iar ceva din Capitolul II sa aiba „contraboli/articol_prune.html”. Asa ar fi normal. Cum la articole si carti vad ca ai scris si numaraul paginilor, la fel trebuie si aci, nu sa lasi un cititor al lucrarii sa caute ca bezmeticul pe net.

  Iar chestia cu google era un exemplu de „asa nu se face”. (E ca si cum ai pune la bibliografie : Biblioteca Centrala Universitara)

  Parerea mea.

 3. sincere felicitari

 4. Felicitari, Laur! Sunt convinsa ca te-ai descurcat exceptional. Mult succes in continuare 🙂

 5. Bogdan Ivanescu

  Felicitari si sa continui tot asa!

  La scara si mai mare!! 🙂

  Bogdan

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.