Gel Vaginal Anti HIV

Oamenii de stiinta din Africa de Sud au creat un gel vaginal care poate reduce cu 30% riscul infectiei cu HIV. Gelul vaginal se numeste PRO 2000 si a fost prezentat la Conferinta despre Retrovirusuri si Infectii Oportuniste.

PRO 2000 blocheaza atasarea HIV de leucocite. Cu toate astea, femeile nu trebuie sa abandoneze mijloacele de protectie clasice pentru ca, momentan, eficienta gelului este considerata scazuta.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.