Gine.co = ContraBoli.ro

De astazi blogul ContraBoli.ro e disponibil si prin adresa Gine.co de la Ginecolog(ie), pentru un branding mai bun.

Momentan e doar o redirectionare, inca nu am planuri sa-l dezvolt altfel, dar e mai usor de tinut minte, iar daca doresti sa-l recomanzi unei prietene sunt sanse mai mari sa-l retina pana acasa 🙂

3 raspunsuri

  1. Sa intelegem ca site-ul va fi din ce in ce mai ‘orientat’ spre gineco? Nu de alta dar mie imi placeau si posturile cu research din alte domenii sau despre diverse chestii din viata medicala. Sper ca n-o sa fie intrerupte.

  2. Dr Laurentiu Craciunas

    Va avea acelasi trend ca si pana acum, doar ca e accesibil si printr-o adresa mai simpla 🙂

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.