Google si Monitorizarea Gripei

Scriam anul trecut despre proiectul Flu Trends lansat de Google Inc. prin care isi propuneau sa identifice focarele de gripa prin centralizarea informatiilor referitoare la cautarile dupa simptomele de gripa, iar acum pagina dedicata monitorizarii contine date din 20 de tari si este accesibila in 38 de limbi printre care si romana.

Daca vrei sa stai la curent cu evolutia gripei sezoniere in diferite tari, arunca o privire pe tendintele gripei in intreaga lume.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.