Gravida la 72 de Ani

Omkari Panwar in varsta de 72 de ani a nascut saptamana trecuta gemeni, devenind cea mai in varsta gravida care a dus sarcina la capat.

Pentru mai multe exemple de cobai si experimente click aici, e si romanca noastra de 66 de ani…

1 raspuns

  1. Am citit articolul si m-am minunat… cum este posibil? cum este posibil ca unele femei sa incerce o viata sa aduca pe lume o mica fiinta? Cum e posibil ca unele femei sa traiasca toata viata in mijlocul unui ocean de deprimari si deziluzii, datorita imposibilitatii de a-si indeplinii menirea? Cum este posibil asa ceva? …in timp, ce unele femei, fara suflet, ar spune unii, isi arunca copii in gunoi? in fantana? in toaleta? De ce unele isi sacrifica ultima farama de fericire pentru a putea naste, in timp ce pentru altele, nasterea se distruge acea fericire? Unde este dreptatea? Unde este ratiunea? Ti se pare normal ca o femeie sa nasca la 70 de ani? Ce viitor ii poate ea oferi copiilor? Cine ii da ei dreptul de a lasa copii orfani? Cine ne da noua dreptul de a da viata pentru a o lua inapoi? Ne miram ca se vorbeste tot mai mult de sfarsit? Normal ca se vorbeste… Da, copii sunt o minune! Nu contesta nimeni asta! Dar si copii, la fel ca orice in lume, trebuie sa vina intr-un anumit moment. Toate au timpul lor… Toate au locul lor! Nimic nu este la voia intamplarii! Nimic nu este intamplator! Stii, chiar si cele mai mici, mai neinsemnate lucruri, oricat de banale ar parea initial, pe parcurs devin esentiale. Nu lasa viata sa treaca pe langa… Hai, macar noi, generatia noastra, sa incercam sa schimbam ceva. Hai sa facem lucrurile asa cum trebuie! HAi sa ne bucuram de viata! HAi sa facem tot la timpul lor! Sa lasam teama deoparte… Decat sa traiesc o viata regretand ceva ce nu am avut curaj sa fac, mai bine regret ceva facut… sau sa nu regret!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.