Gravida La 92 De Ani + Poza

Cazul femeii in varsta de 76 de ani care avea un litopedion a trecut pe locul 2 ca spectaculozitate, fiind devansat de o chinezoaica in varsta de 92 de ani. Fatul acesteia a fost declarat mort de catre medici in anul 1948, iar operatia de extragere costa 100 de lire. Din motive financiare, femeia a continuat sa pastreze fatul incercand sa ignore existenta lui.

S-a prezentat recent la medic din cauza unor dureri abdominale, iar spre surprinderea examinatorului, s-a putut evidentia prezenta unui litopedion.

Gravida La 92 De Ani
Gravida La 92 De Ani (sursa: The Sun)

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.