Gripa Aviara: Din Ce In Ce Mai Agresiva

O femeie din Egipt a murit din cauza gripei aviare H5N1, fiind al 16-lea deces din tara.

Femeia a fost internata in spital avand febra si probleme respiratorii dupa ce a intrat in contact cu pasari infectate. Este a 39-a persoana infectata cu virusul gripei aviare din februarie 2006, cand a fost raportat primul caz.

O fetita de 10 ani a fost ultima victima a gripei aviare in iunie, 2007. Guvernul a anuntat campanii de combatere a infectiilor, dar cazurile continua sa apara.

Ca si cum situatia din Egipt nu era suficient de grava, si Germania raporteaza o noua izbucnire a virusului H5N1, forma letala pentru oameni…

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.