Gripa Aviara: La Inceput de 2008

Gripa aviara a mai omorat o femeie in Egipt, fiind al 4-lea deces in decursul ultimei saptamani. Din 2006, 43 de egipteni au fost infectati, iar 19 dintre ei au murit din cauza gripei aviare.

In Vietnam a aparut un nou focar, virusul gripei aviare omorand 350 de rate. Din 2006, 101 de oameni au fost infectati, dintre care au murit 47.

Cu toate astea la stirile de la TV nu se anunta nimic. Li se par mai importante subiecte gen „la Moeciu a ars o Cabana, iar toti locatarii au plecat acasa”…

1 raspuns

  1. E mai importanta o stire de senzatie gen ceea ce ai spus tu decat faptul ca undeva a murit cineva de care nu auzise nimeni…

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.