Grupul Medicilor Rezidenti Din Romania

Daca esti medic rezident sau student la medicina in an terminal, cel mai probabil esti interesat de noutatile acestui nivel al carierei. Rezidentii din Romania s-au organizat intr-un grup pe Yahoo atingand un numar de aproape 800.

Grupul isi propune sa creeze o legatura mai stransa intre medicii rezidenti de diverse specialitati, pentru o colaborare cat mai buna si un schimb de idei, pareri, opinii, ganduri, nemultumiri, griji, sau satisfactii profesionale. Prin membrii sai, grupul isi propune sa aduca informatii de interes medicilor rezidenti, atat pentru formarea profesionala (stiri referitoare la manifestari stiintifice, acitivitati diverse etc) cat si diverse activitati legate de timpul liber. Grupul va facilita schimbul rapid de informatii intre medicii rezidenti (in special acele informatii de interes general).

Te poti inscrie pe grupul medicilor rezidenti din Romania la adresa: link expirat

Succes!

1 raspuns

  1. se putea mai mult decat un grup pe yahoo 🙂

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.