Hai Ca Asta E Buna…

Ministrul Sanatatii din Regatul Hasemit al Iordaniei sugereaza UMF-urilor romane sa reduca taxa pentru studentii iordanieni in ideea cresterii numarului acestora…

Dar de ce nu-i atrag ei in tara lor cu taxe cum le convine?

Ministrul Sanatatii din Regatul Hasemit al Iordaniei, dr. Nayef Al-Fayez, a declarat, vineri, la Targu Murea, in timpul unei intrevederi cu presedintele Consiliului Judetean Mures, Lokodi Edita Emoke, ca spera ca numarul studentilor medicinisti iordanieni din Romania sa creasca daca vor fi practicate ”taxe atractive”.

Se pare ca samanta tupeului a fost imprastiata si mai departe de Romania…

Si incercam sa gasim o solutie pentru a se intoarce studentii iordanieni si in Romania. Motivul principal pentru care aleg Ucraina este cel financiar pentru ca taxa este mai mica, a subliniat dr. Nayef Al-Fayez.

Oare daca ar fi facut si Ion Bazac, fostul Ministru al Sanatatii (Presedinte al Forza Rossa, importatorul Ferrari in Romania), o sugestie similara catre Ferrari, cumparam masini mai ieftine cu CNP de Romania?

1 raspuns

  1. Taxa ca taxa…

    Dar ei stiu ca nu primesc certif de conformitate decat daca indeplinesc unul din urmatoarele 3 conditii: sa fie catetean EU, sa fie casatorit/casatorita cu un cetatean EU sau sa aiba domiciliu stabil intr-una dintre tarile EU??

    Iar fara certif de conformitate, nici macar in Romania nu pot practica medicina..

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.