I-a Crescut Un Picior In Creier + Poza

Luna trecuta prezentam cazul unei femei careia i-a fost gasit un vierme in creier, iar acum e randul unui nou-nascut de 3 zile in creierul caruia chirurgii au gasit un picior.

picior-in-creier

Este vorba de un total alt mecanism fata de cel al viermelui din creier. Initial s-a crezut ca e ori un teratom (tumora embrionara complexa compusa din tesut din alta regiune), dar s-a ajuns la concluzia ca este un fat in fat (in timpul vietii intrauterine, unul dintre embrioni se dezvolta in interiorul celuilalt).

2 raspunsuri

  1. maaaaaama in viata mea nu am mai vazut asa ceva dak auzeam nu credeam

  2. doamne fereste……………….nici eu nu am mai vazut asa ceva………

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.