Imbracaminte Care Detecteaza Febra la Bebelusi Prin Schimbarea Culorii

Chris Ebejer a stiut sa exploateze grija principala a tinerilor parinti, frica de imbolnavirea bebelusilor, prin conceperea unei imbracaminte care sa detecteze si sa semnaleze eventualele cresteri ale temperaturii micutilor.

Prototipul a aparut acum 6 ani, iar designerul a semnat recent un contract de 15 milioane de Euro cu o firma pentru a produce Babyglow pe scara larga.

Investitia a fost de aproximativ 800.000 de Euro, inovatia principala fiind crearea unui pigment termosensibil care sa-si schimbe culoarea cand temperatura bebelusului depaseste 37 de grade Celsius.

Pretul unui costum este 25 de Euro si se poate alege culoarea roz, albastra sau pastelata, acestea transformandu-se in alb la temperatura ridicata.

Ce nu inteleg eu e cum reuseste materialul, de fapt pigmentii din el, sa detecteze temperatura corecta a corpului (vorbim de zecimi de grad) fara sa fie influentat de mediul inconjurator (temperatura camerei, plapumioara, umiditatea, curentii de aer etc)…

Sincer, n-as avea incredere in asa ceva 🙂

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.