In China Se Fac 13 Milioane de Avorturi Anual

Asta numai in clinicile cu activitate legala, dar se fac avorturi si in clinicile neinregistrate. Pe langa avorturile din clinici, anual se vand in jur de 10 milioane de pilule pentru avort medicamentos. Totul se datoreaza in mare masura lipsei de informare cu privire la contraceptie, statistic mai putin de 30% dintre chinezi avand informatii referitoare la metodele contraceptive.

Pe langa lipsa de informare, femeile necasatorite recurg la avort pentru ca in lipsa casatoriei legale, copii pe care ii nasc nu primesc card de inregistrare, astfel incat accesul la sanatate, educatie sau alte servicii publice le este greu accesibil.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.