Informatii Despre Cancerul de San

Noile cercetari arata ca tot mai putine femei mor de cancer la san. Contrar asteptarilor, tot mai multe femei duc lipsa de mamografie pentru diagnosticarea cancerului la san.

Vestea buna este ca rata cancerului la san este in continua scadere, datorata in mare parte posibilitatii avansate de diagnostic si tratament.

Vestea rea este ca tot mai putine femei sunt diagnosticate ca avand cancer la san. In timp ce suna a lucru bun, de fapt reflecta scaderea numarului de femei care isi fac mamografie.

„Undeva intre 25 si 35% dintre femei nu efectueaza mamofrafii regulate si acesta este unul dintre lucrurile pe care trebuie sa-l imbunatatim” a spus Dr. Harold Burstein, medic oncolog.

Rata mortalitatii prin cancer la san este cu 30% mai mare printre femeile afro-americane decat printre femeile albe. Cercetarile preliminare arata ca un factor important pentru rata ridicata la afro-americance este lipsa diagnosticului precoce.

2 raspunsuri

  1. Cum se poate lecui cancerul la oase dupa ce a fost lecuit la sin si ce se poate de facut atunci cind te inadusi de la cancer si atunci cind tii frig dar in cammera intradevar este o temperatura foarte mare. Va rog sa ma ajutati am nevoie de un raspuns fiindca vreau sa incerc sa salvez veata unui om foarte bun deoarece pe ea nu o mai primeste la spital medicii au spus ca nu mai au cei face dar leacuri tot ii prescriu. Ajutati-ma cu un raspuns va rog mult!

  2. salut, am si eu o intrebare mama mea are cancer la sin si as vrea sa stiu daca poate sa faca ceva va rog ajutatima sau dati-mi o tara un medic unde poate sa o ajute 100% nu e vorba de bani

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.