Injectat cu HIV de Propriul Tata

Brryan Jackson este un tanar de 18 ani care urmeaza sa absolve liceul, nimic deosebit pana aici. De-a lungul vietii a avut perioade in care a trebuit sa urmeze un tratament care includea, zilnic, 23 de pastile, 3 medicamente intravenoase si 2 injectii. Este infectat cu HIV.

S-a nascut sanatos, dar din cauza ca nu era dorit de catre tatal lui, acesta i-a injectat o seringa de sange infectat cu HIV cat inca era in spital (imediat dupa nastere). La 11 luni au aparut primele probleme, a trebuit sa se interneze din cauza astmului. Dupa 4 ani, perioada in care a fost tot timpul bolnav, medicii i-au pus diagnisticul de SIDA.

Copilul nu se nascuse cu HIV si nici nu a primit transfuzii de sange, deci infectarea accidentala era putin probabila. Atunci s-a pus problema ca ar fi fost infectat intentionat de tatal sau, flebotomist (extrage sange din splina pacientilor), acesta declarand sa nu-si doreste copilul.

In timpul procesului s-a aflat ca barbatul mai amenintase si alte persoane ca le va injecta sange infectat cu HIV. In urma marturisirii in care a descris evenimentul (a tinut seringa cu sange in buzunarul halatului si si-a injectat copilul cand nu era nimeni in preajma cu gandul de a-l omori) verdictul a fost de vinovat, pedeapsa fiind inchisoare pe viata.

3 raspunsuri

  1. Mai, cum pot fi unii oameni. Vai vai, propriul copil, mai! 🙁

  2. Nu era mai simplu si mai normal sa il dea spre adoptie? chiar nu era nevoie sa faca asa ceva 🙁

  3. oamenii ca acesta persona sunt bolnavi mintal….sa doresti moartea propriului tau fiu…:(

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.