Insarcinata La Varsta De 1 An

Medicii din Arabia Saudita se confrunta cu un caz inedit: o fetita in varsta de 1 an este insarcinata. Concluzia acceptata in momentul de fata este ca mama acesteia a fost insarcinata cu gemeni, avea 2 embrioni, iar unul dintre ei s-a dezvoltat in uterul celuilalt. (farsuna.com)

De-a lungul istoriei au fost raportate 51 de cazuri similare, iar incidenta este de aproximativ 1 la 500.000 de nasteri vii.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.