Intoxicatia Alimentara Loveste o Gradinita din China

BEIJING (AFP) – numarul copiilor internati pentru intoxicatie alimentara dupa ce au mancat la o gradinita din nord-vestul Chinei a crescut la 307 de la 260 cati au fost raportati initial.

Copiii, toti de la gradinita din orasul Wuwei, provincia Gansu, au febra, vomita si au dureri stomacale dupa ce au mancat terci in ovaz si paine cu lapte la micul dejun miercuri (19.09.2007), a raportat agentia de stiri Xinhua.

Investigatiile preliminare au sugerat ca intoxicatia alimentara a fost rezultatul carnii de porc infectata cu o bacterie inducatoare de diaree. (Xinhua)

Autoritatile au continuat sa investigheze cauza incidentului si copiii erau tratati si externati gradat din patru spitale diferite. (Xinhua)

In dupa-masa zilei de sambata (astazi), majoritatea copiilor erau externati. (Xinhua)

Intoxicatiile alimentare in masa sunt frecvente in China, adesea declansate de manevrarea neatenta a alimentelor.

In ultimele luni China a fost implicata intr-un numar mare de scandaluri legate de siguranta alimentelor (in tara si international).

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.