La Fiecare 7 Minute O Femeie Moare Din Cauza Hemoragiei Postpartum + Video

Cea mai comuna cauza de moarte materna este reprezentata de hemoragia postpartum, la fiecare 7 minute inregistrandu-se un nou deces. 99% dintre acestea se petrec in tarile slab dezvoltate, unde 45 de milioane de femei nasc anual fara sa fie urmarite de personal medical calificat.

1 raspuns

  1. Ma speriase titlul.Desi as putea spune ca si Romania intra in categoria tarilor subdezvoltate la cum functioneaza sistemul medical.Acolo mor acasa la noi mor la spital.Trist.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.