Laptele de San si Tratamentul Cancerului

Mai tii minte barbatul care incerca sa trateze cancerul de care suferea cu lapte de la fiica lui?

Se pare ca ideea nu este chiar asa de deplasata precum pare, cercetatorii descoperind ca una dintre substantele continute in laptele de mama poate fi folosita in terapia cancerului.

Substanta se numeste HAMLET (Human Alpha-lactalbumin Made LEthal to Tumour cells) si a fost descoperita in urma cu cativa ani, dar testele pe oameni s-au facut doar recent. Experimentele in laborator au demonstrat ca HAMLET poate distruge 40 de tipuri de celule canceroase.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.