Lege Noua Pentru Malpraxis

Adunarea Generala a Colegiului Medicilor din Romania a solicitat schimbarea actualului sistem de rezolvare a cazurilor de malpraxis prin racordarea sa la principiile europene. Potrivit prof. Dr. Vasile Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor din Romania principiile care trebuie sa stea la baza viitoarei legi a malpraxisului sunt protejarea pacientului, inlaturarea cauzelor erorilor si indemnizarea pacientului.

Ok, dar pana acum care erau principiile de la baza legilor malpraxisului? Abia de acuma se ia in considerare protejarea pacientului?

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.