Libra Bank Acorda Credite Pe Loc Pentru Stomatologi, La Denta

Libra Bank – Banca Profesiilor Liberale isi pastreaza traditia de a acorda credite pe loc cabinetelor medicale constituite ca PFA sau persoane juridice, in cadrul expozitiei de echipamente pentru medicina dentara DENTA, ce se va desfasura in aceasta toamna in perioada 20-23 octombrie la Romexpo.

Produsul de creditare dedicat la care au acces cabinetele stomatologice in acest context este creditul HIPOCRATE pentru investitii, fie in varianta standard, fie in varianta de credit cu dobanda zero in cazul achizitiilor de la furnizorii parteneri ai Libra Bank pe o perioada de maxim 6 luni. Produsul ofera avantajul comisionului de acordare 0%, fara avans si fara comision pentru rambursarea anticipata din surse proprii. In varianta HIPOCRATE Discount, dobanda poate fi 0% daca echipamentele se achizitioneaza de la unul din cei peste 60 de furnizori parteneri ai bancii, pe o perioada mai mica de 6 luni

Numarul clientilor Libra Bank din sfera clinicilor private, cabinetelor si laboratoarelor medicale a crescut pana la peste 7 000. In acest an, eforturile depuse de Libra Bank pentru a veni in intampinarea comunitatii medicale au fost recunoscute public, banca fiind premiata pentru al doilea an consecutiv in cadrul Galei Medica organizate de Colegiul Medicilor din Romania cu distinctia „Cea mai buna initiativa in domeniul bancar pentru medici”.

Nota: Acesta este un articol publicitar.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.