Libra Bank Este Partenerul Financiar Al Celui Mai Mare Spital Privat Din Romania

Din luna august Libra Bank este oficial pricipalul partener financiar al Spitalului Arcadia, primului spital privat din Iasi si totodata cel mai mare spital privat din Romania. Libra Bank s-a decis sa sprijine activitatea si dezvoltarea spitalului prin creditul acordat, asigurand astfel spitalului conditiile tehnice necesare oferirii de servicii de cea mai inalta calitate prin intermediul celor 35 de specilitati medicale si chirurgicale pe care le ofera.

Ca structura, spitalul Arcadia inglobeaza o policlinica, o unitate spitaliceasca multidisciplinara, un centru de cardiologie interventionala, un centru de investigatii, o farmacie cu circuit deschis si o divizie de servicii medicale mobile. De asemenea, spitalul beneficiaza de peste 40 de cabinete medicale de ambulatoriu, de patru sali de operatii, patru unitati ATI si de peste 80 de rezerve pentru internari de zi si internari continue.

Libra Bank demonstreaza astfel sprijinul constant acordat sectorului medical, reconfirmandu-si atat pozitionarea de Banca Profesiilor Liberale cat si statutul de partener de incredere al sectorului medical. Rezultatele creditului acordat de Libra se vor oglindi in mod direct in serviciile oferite de spital pacientilor atat in vederea unei profilaxii eficiente, cat si pentru diagnosticari corecte, tratamente performante si de asemenea pentru a initia si continua educatia pacientilor privind sanatatea.

Nota: Acesta este un articol publicitar.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.