Libra Bank Invita Medicii La Dialog Pentru A Identifica Impreuna Solutiile Optime De Finantare

Cu o experienta extinsa si un renume pe piata serviciilor financiare destinate medicilor, Libra Bank isi adapteaza permanent produsele la necesitatile financiare reale ale clientilor sai, luand intotdeauna in calcul si dinamica pietei.

Suntem constienti ca, in prezent, pentru multi medici, ratele acumulate la creditele anterioare devin un efort tot mai mare pentru afacerile lor. Din acest motiv, salutam initiativa Libra Bank de a lansa medicilor o invitatie la dialog si negociere, oferind posibilitatea de a obtine un credit HIPOCRATE pentru cabinet prin care medicul isi poate rambursa imprumuturile contractate pana acum de oriunde si reducand astfel nivelul costurilor pe care le are in prezent cu aceste credite.

In acelasi timp, medicii care opteaza pentru creditele HIPOCRATE pentru investitii sau cu obiect nedeterminat de la Libra Bank beneficiaza de conditii speciale. Perioada maxima de creditare este extinsa pana la 25 ani. In evaluarea acordarii creditului se iau in calcul incasarile cabinetului, nu profitul, si nu se percepe comision de rambursare anticipata. Mai mult, medicii au posibilitatea sa-si modernizeze afacerea alegand echipamente de la peste 100 de furnizori parteneri cu care Libra Bank colaboreaza si beneficiind astfel de conditii speciale. Dobanda speciala are o valoare cu 7% mai scazuta decat dobanda standard, iar reducerea se mentine pe intreaga perioada de creditare.

Gama de produse HIPOCRATE dedicata medicilor este una dintre cele mai complexe de pe piata romaneasca, incluzand solutii de finantare, economisire si carduri, adaptate medicilor, precum si servicii cu valoare adaugata. Pentru identificarea celor mai bune solutii pentru dumneavoastra, puteti contacta reprezentantii Libra Bank la info@librabank.ro.

Nota: Acesta este un articol publicitar.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.