Libra Bank Ofera Consultanta Si Co-finantare Pentru Accesarea Fondurilor Europene Destinate Medicilor

Libra Bank ofera acum microintreprinderilor si IMM-urilor care isi desfasoara activitatea in domeniul medical acces la fonduri europene, asigurand atat partea de co-finantare cat si consultanta in intocmirea dosarului.

Pentru a facilita accesul medicilor la fondurile nerambursabile, Libra Bank a infiintat un departament specializat care in colaborare cu consultanti externi consiliaza medicii de la faza de idee de proiect pana la aprobarea dosarului de catre Autoritatea de Management. Libra Bank asigura co-finantarea acestor proiecte prin acordarea de credite, incluzand aici creditele de investii pe maxim 25 de ani pentru asigurarea contributiei proprii a medicului.

Pentru creditele de finantare, valoarea maxima de creditare este pana la 100% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente contributiei proprii iar graficul de rambursare este stabilit in functie de etapele de implementare a proiectului si de posibilitatile financiare de rambursare ale clientului.

Perioada de gratie este de pana la 18 luni, in functie de durata de implementare a proiectului iar in cadrul perioadei de gratie se platesc doar dobanda si comisioanele. Pentru creditele de sustinere, graficul de rambursare se stabileste in functie de perioada de executie a proiectului de investitii, corelata cu Contractul de Finantare cu fonduri europene.

n

{democracy:15}

Nota: Acesta este un articol publicitar.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.