Libra Bank Realizeaza Proiectul Si Acorda Co-finantare Medicilor Care Acceseaza Fondurile Europene

Dupa ce in 2004 a fost prima banca din Romania care a oferit produse dedicate sectorului medical, Libra Bank vine acum cu o noua initiativa adresata medicilor: Libra Euro Medical pentru accesarea fondurilor europene. Aceasta oferta faciliteaza accesul la fondurile europene pentru microintreprinderile si IMM-urile care isi desfasoara activitatea in domeniul medical.

Libra Bank este astfel prima banca din Romania care infiinteaza un departament special dedicat medicilor ce doresc sa acceseze fonduri europene, in cadrul caruia experti ai bancii ofera atat servicii de consultanta in intocmirea documentatiei necesare cat si suport pe partea de co-finantare. Ca noutate, medicii beneficiaza acum de sprijin integral in intocmirea dosarului de la momentul aplicarii pana la finalizarea proiectului, acesta fiind realizat integral de Libra Bank.

„In calitate de partener confirmat al sectorului medical, dorim sa ii asiguram pe medici ca intelegem foarte bine aceste nevoile financiare specifice pe care le au si suntem aici pentru a-i ajuta sa gaseasca cele mai avantajoase solutii prin care sa-si poata dezvolta activitatea in conditii optime. Stim cat de importanta este faza de demarare a unui proiect pentru accesarea fondurilor europene si cate intrebari apar pe parcurs, in special in conditiile existentei unei legislatii si unor proceduri extrem de specifice; de aceea, prin consultantii nostri dedicati, oferim consiliere de specialitate pe tot parcursul implementarii proiectului – de la faza de idee de proiect pana la aprobarea dosarului de catre Autoritatea de Management.” a declarat Elena Ionescu, Director in cadrul Diviziei de Finantare si Managementul Portofoliului de Clienti al Libra Bank.

Recent, produsul Libra Euro Medical a primit Diploma de Excelenta la categoria „Initiativa accesare fonduri europene” in cadrul Galei organizata de Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice la inceputul lunii octombrie.

Mai multe informatii referitoare la serviciile de consultanta privind fondurile strucurale, precum si solutiile de co-finantare aferente oferite de Libra Bank puteti obtine accesand www.librabank.ro.

Nota: Acesta este un articol publicitar.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.