Libra Bank Si Eva.ro Au Lansat Un Card Bancar Destinat Femeilor

La inceputul acestei luni, Libra Bank si site-ul www.eva.ro au lansat un card bancar co-branded destinat exclusiv femeilor. Noul card va purta denumirea de Card Eva.ro si are o dubla functionalitate, putand fi utilizat atat ca un card de credit cat si ca unul de debit. Cardul Eva.ro reprezinta o noutate pe piata romaneasca prin prisma faptului ca a fost creat in parteneriat cu site-ul pentru femei numarul 1 din Romania, ceea ce ii confera o accesibilitate crescuta, doamnele si domnisoarele putand sa solicite acest card direct din sectiunea special creata pe site-ul eva: www.card.eva.ro

Posesoarele cardului vor beneficia de reduceri semnificative, de pana la 50% daca platesc cu Cardul Eva.ro in locatiile partenere: magazine, centre de sanatate si infrumusetare, sali de fitness, clinici medicale si stomatologice, cafenele si restaurante, etc. Lista cu partenerii Cardului Eva.ro, este disponibila pe www.card.eva.ro. Varianta de mobil a sectiunii city.eva.ro, ofera posibilitatea utilizatorilor de a consulta lista cu toti partenerii (adrese, localizare) si a retelei de bancomate si sucursale Libra Bank. Pe telefoanele care suporta localizare (optiunea share location), i se afiseaza utilizatorului magazinele partenere, bancomatele si sucursalele Libra Bank din proximitate.

In plus, varianta Card Eva.ro de credit ofera posesoarelor o limita de creditare de 6 salarii lunare nete si o perioada de gratie de 56 de zile, pentru platile efectuate la comercianti. De asemenea, beneficiarele cardului nu sunt conditionate de rambursarea lunara a unei sume minime din creditul utilizat.

Beneficiile Cardului Eva.ro, ca si designul sau elegant si modern, fac din acesta mai mult decat un simplu instrument de plata, fiind in acelasi timp un accesoriu modern care se integreaza perfect in universul zilnic al femeii moderne si o ajuta pe aceasta sa aiba o mai mare grija de ea si de familia ei. Din acest motiv, atat Eva.ro cat si Libra Bank au ales cu grija parteneri reprezentativi din zone diverse si continua sa-si diversifice permanent gama de comercianti parteneri.

Cardul Eva.ro poate fi obtinut accesand www.card.eva.ro sau direct, in oricare din sucursalele Libra Bank din tara.

Nota: Acesta este un articol publicitar.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.