Licenta, Pauza 1 Saptamana

Miercuri, joi si vineri (21, 22 si 23 septembrie) am cele 3 probe la examenul de licenta (scris, practic, prezentare lucrare). Informatia medicala din creier mi-e stocata in 3 compartimente: cum se abordeaza problemele medicale teoretic/ideal VS cum se abordeaza problemele medicale practic VS cum se abordeaza problemele medicale pentru licenta.

Evident am capul mai greu acum (dar nu sunt greu de cap) si simt ca fiecare miscare risca sa-mi dea pe-afara din informatie, asa ca ma deplasez incet

Activitatea pe blog/forum va fi redusa la 0 in perioada asta, imi cer scuze, revin dupa ce-mi eliberez compartimentul 3. Pentru urgente apelati 112.

4 raspunsuri

  1. Buna, iti doresc mult succes la licenta, si un mult mai mare succes la rezidentiat sa ajungi acolo unde iti doresti si sa-ti fie bine.
    Sper sa nu fie cazul sa pleci din tara ci sa ajungi suficient de bine incat sa poti ramane aici sa-ti ajuti conationalii.

  2. Bafta multa la licenta!!! Si mult succes in continuare… ca cele mai indepartate visuri sa ti se indeplineasca. Aici sau peste hotare!!

  3. Bafta multa! Fii cel Mai bun!!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.