Mai Aproape de Citirea Mintii

Inca e nevoie de aparatura, nu merge doar cu privirea in ochi, dar oamenii de stiinta au reusit pentru prima data sa citeasca gandurile unei persoane prin analiza activitatii creierului.

Zona studiata a fost hipocampusul, iar cercetatorii spera sa aduca imbunatatiri in lupta contra bolii Alzheimer, care afecteaza in special hipocampusul.

Eu ma gandesc mai departe si o vad ca pe o alternativa mult mai sensibila a testului cu detectorul de minciuni (poligraf).

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.