Medicalis 2008

Primit in email:

Stimati colegi,

Organizatia Studentilor Medicinisti din Cluj si Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca au deosebita onoare de a va invita la cel de-al IX-lea Congres International pentru Studenti si Tineri Medici „MEDICALIS 2008”. Evenimentul va avea loc intre 8-11 Mai 2008 si ofera oportunitatea de a petrece un weekend interesant printre studenti in medicina si tineri doctori din tara si din strainatate.

Programul Stiintific cuprinde 2 conferinte pe teme medicale de actualitate, 11 workshop-uri sustinute de Lectori cu un inalt nivel de pregatire precum si mai multe sesiuni de comunicari incadrate in patru mari sectiuni: Medicina Interna, Chirurgie, Stiinte Fundamentale si Poster.

Atat Programul Stiintific cat si Programul Social diversificat au fost concepute pentru dumneavoastra pentru a castiga experienta pozitiva si pentru a va surprinde placut.

Incepand cu anul 2007 Medicalis este acreditat de catre Colegiul Medicilor din Romania cu puncte de Educatie Medicala Continua, iar aceasta editie va furniza 17 puncte EMC.

Taxa de participare pentru studenti este de 25 de euro si include: prezenta la toate manifestarile evenimenutului (Ceremoniile si Cocktail-urile de Deschidere/Inchidere, Sesiunile de Comunicari Orale si Poster, Workshop- uri, Seara Festiva, Petrecerile din Cluburile Diesel si Irish Pub, Picnic), Geanta Congresului si toate materialele aferente.

Studentii de la UMF Cluj-Napoca se pot inscrie in perioada 3-6 Mai, la Sediul OSM (Caminul X Hasdeu, camera 16) unde va fi infiintat Secretariatul Medicalis, intre orele 11-18.

Pentru nelamuriri si mai multe informatii va rugam accesati adresa noastra de web: www.medicalis.ro

Participarea dumneavoastra va fii deosebit de apreciata!

Echipa Medicalis

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.