Medici Buni pentru o Lume mai Buna

DEZBATEREA „MEDICI BUNI PENTRU O LUME MAI BUNA. Ce ne invata Facultatea de Medicina vs. Perspectiva adusa de Curricula Europeana de Baza” 4 aprilie 2009

Primavara se pun bazele unui nou inceput! De aceea, proiectul „Educatie Medicala si Cercetare” din cadrul Organizatiei Studentilor Medicinisti (OSM) din Cluj, in colaborare cu Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” doreste sa ofere sansa unei discutii asupra modului de formare a absolventilor Facultatilor de Medicina din Romania.

In acest sens, sambata, 04.04.2009 va avea loc dezbaterea cu tema „Medici buni pentru o lume mai buna. Ce ne invata Facultatea de Medicina vs. Perspectiva adusa de Curricula Europeana de Baza”.

Cu ocazia acestei intalniri, participantii vor avea oportunitatea de a intalni 2 personalitati cunoscute ale lumii medicale romanesti, pe Prof. Dr. Vasile Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor din Romania si Rector al Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” din Iasi, precum si pe Prof. Dr. Constantin Ciuce, Rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca.

Fiind la prima editie, aceasta dezbatere isi propune sa informeze studentii la Medicina asupra punctelor prevazute in Curricula Europeana de Baza pentru studiile medicale, puncte care exprima calitatile necesare ale unui tanar medic, proaspat absolvent al unei Facultati de Medicina. Printre acestea se numara: abilitatile de comunicare cu pacientul, gandirea critica, educatie medicala continua, munca in echipa si profesionalismul. Totodata, avand in vedere situatia actuala a absolventilor de Medicina din Romania, dezbaterea de fata se doreste a fi un moment de evaluare, precum si o oportunitate de a imbunatati tiparele pe baza carora sunt formati viitorii doctori.

3 raspunsuri

 1. salut,
  nu ai precizat locul si ora la care incepe conferinta.
  astept un raspuns 🙂

 2. Amf. Manta, str. Louis Pasteur nr 9

  4 aprilie

  de la ora 12 la ora 15.30

  te asteptam

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.