Medicii Obositi Fac Greseli Mai Multe

E un rationament cat se poate de logic, dar acum a fost confirmat si de un studiu publicat in International Journal of Behavioural and Healthcare Research.

Tinand cont ca in Romania numarul medicilor raportat la numarul populatiei este de 3 ori mai mic decat in alte tari, pentru un popor cu o rata de bolnavi mult mai mare, deci acumulare cronica de oboseala pentru un salar de cel putin 10 ori mai mic, poate va da de gandit unora… sau nu?

2 raspunsuri

  1. Evident ca,oboseala este un factor care duce spre gresala nevoita.Poate ar fi bine sa constientizam acest lucru, inainte de a aduce acuzatii medicilor. Sunt sigura ca, macar o data de-a lungul timpului, toti ne-am lovit de oboseala peste masura.
    Daca sistemul medical din Romania, ar fi pus mai bine la punct atunci, nu ne-ar mai fi la indemana invinuirile aruncate spre medici.Sa privim fata reala a sistemului medical poate atunci, ne dam seama cine greseste?

  2. Ne voita, adica fara voie.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.