Medicina vs Teologie

Acum vreo luna jumate cand eram intr-un taxi am auzit la radio despre un top al facultatilor in functie de frecventa schimbarii partenerilor sexuali. N-am reusit sa tin minte datele atunci, dar am gasit din intamplare peste o publicatie a studiului…

Studiul s-a desfasurat la Universitatea Cambridge si a analizat comportamentul sexual a peste 1000 de tineri in functie de facultatea la care erau studenti.

Topul englez arata asa:

Extremele sunt reprezentate de studentii la medicina (locul I cu o medie de 8 parteneri) si studentii la teologie (ultimul loc, cu o medie de 2 parteneri). Tot in top se afla si:

studentii la stiinte politice (locul II cu o medie de 7 parteneri)
studentii la istorie (locul III cu o medie de 6 parteneri)
studentii la limbi moderne si medievale (locul IV cu o medie de 5 parteneri).

Uitandu-ma in jur la colegii de la medicina si la prietenii din alte facultati si tinand cont ca numerele partrenerilor sexuali reprezinta media pe facultati, sunt 110% convins ca in Romania topul ar arata total diferit…

1 raspuns

  1. Sunt complet de acord cu tine,si eu sunt student la medicina si este foarte evident cum se schimba perechile la noi in an…parca am fi un bordel plind de orgii la cursuri.In fine nu vreau sami imaginez ce e in spitale atunci!!!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.