Medicinisti, S-a Deschis Comunitatea Medicalstudent.ro!

Medicinisti, s-a deschis comunitatea MedicalStudent.ro!

Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi acest link, sa-ti faci un profil frumos, apoi totul vine de la sine. Te asteapta grupuri de discutii, schimburi de informatii, brainstorminguri, dezbateri, si multe premii.

Drept incalzire, oferim cateva premii pentru profilurile bine punctate; adica trebuie sa acumulezi 850 de puncte implicandu-te in comunitate, slefuindu-ti profilul, participand la discutii, chemandu-ti prieteni noi si multe altele (vezi baremul afisat pe site) iar daca-ti iese, iti oferim drept recompensa un soft de auscultatie cardiaca “3M Cardiac Auscultation” sau romanul “Pe muchie de cutit. Insemnarile unui chirurg despre o stiinta imperfecta”, dupa preferintele fiecaruia.

Acestea sunt doar pentru inceput caci urmeaza alte concursuri interactive cu premii generoase, asa ca alatura-te si tu comunitatii si fii pe faza!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.