Menstrala: 88 de Picturi din Menstruatie

Vanessa Tiegs este o artista cu inclinatii spre dans, pictura, design si fotografie. Cel mai recent proiect al ei cuprinde un set de 88 de picturi realizate din sangele menstrual al ultimilor 3 ani si simbolizeaza reinnoirea lunara prin care trece corpul fiecarei femei.

L-a intitulat Menstrala, iar 13 dintre picturi sunt disponibile in galerii.

Unele dintre ele arata chiar bine, imi place combinatia de rosu cu alb 🙂

Menstrala: 88 de Picturi din Menstruatie

2 raspunsuri

  1. sincer mi se pare o idee dizgratioasa. Si sunt fata 🙂

  2. Silvasan Laura

    Le-am vazut si eu,creatia este destul de interesanta,eventual putin deplasat pt ca a folosit sange menstrual.Dar sunt sigura ca cei din bransa artei,apreciaza.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.