Metodologie Si Locuri La Rezidentiat 2010

Examenul de rezidentiat de anul acesta se va desfasura in data de 21 noiembrie, iar metodologia va fi publicata pana vineri (8 oct.). Tot pana atunci vor fi publicate si locurile/posturile scoase la concurs.

De luni vor incepe inscrierile la Directiile de Sanatate Publica, ultima zi de inscriere fiind 29 octombrie, iar taxa ramane 300 de lei.

Vor fi 3505 locuri si posturi, dintre care 2984 (2740 medicina, 175 stoma, 69 farma) locuri si 521 (469 medicina, 52 farma) posturi.

Revin cu un update dupa publicarea locurilor.

Update 8.oct: metodologie rezidentiat 2010, lista locuri rezidentiat 2010, lista posturi rezidentiat 2010 – medicina, lista posturi rezidentiat 2010 – farmacie.

Cu scop orientativ am adaugat si lista punctajelor minime pentru fiecare specializare la rezidentiatul de anul trecut. Din cauza cresterii numarului de locuri, cu siguranta anul acesta vor fi mai mici. – download

Succes!

5 raspunsuri

 1. First of all BAFTA Laur la rezi!!!!!!!Ce ziceti mai bine rezi pe post sau pe loc?

 2. Dr Laurentiu Craciunas

  Mersi, dar eu dau numai anul viitor 🙂

  N-am idee cum e mai bine, probabil pe post daca e oras bun. In cele mari nu cred ca se va gasi vreodata pe post.

 3. cu siguranta pe post e mai bine (cred)

 4. yeeeeeeeeeee bine ca ai uploadat PDFurile pe siteul tau. ca de pe rezidentiat.info au disparut toate informatiile.

  succes

 5. Din cate observ, la Iasi sunt putine locuri pentru un centru universitar asa mare, doar 245 fata de celelalte centre asemanatoare. Este vorba, bineinteles, de Bucuresti, cluj, Timisoara. Nu este corect!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.