Ministerul Sanatatii Are Site Nou

Tocmai am vazut noua versiune a siteului Ministerului Sanatatii.

Partea de continut nu pare sa fie schimbata, in schimb noul design arata putin mai bine ca inainte.

La o privire rapida se observa o structura idioata a linkurilor, de tipul: http://www.ms.ro/?pag=62&id=8225&pg=1 si folosirea aceluiasi titlu pentru fiecare pagina. La favicon apare imaginea Caduceului, confundat adesea cu Toiagul lui Asclepius, adevaratul simbol al medicinii (later edit: s-au conformat si au modificat, 1 punct in plus). Nu are feed RSS, aspect de neconceput pentru anul 2010…

Imi place integrarea javascriptului pentru marirea/micsorarea fontului.

Din pacate siteul Registrului National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice a ramas neschimbat, o ruina cu aspect similar inceputului anilor `90.

Sunt curios cat a costat noul site, stie cineva cum se poate afla? Orice pret mai mare de 1000 de lei ar fi o investitie ratata.

3 raspunsuri

  1. vreau sa stiu unde pot face o reclamatie pt clininica oculus este o bataie de joc ce se intampla acolo

  2. pentru a declara neregulile de la spitalu Filantropia Craiova cum ar fi retinerea din salariu a muncitorilor cu 30% pe plan local si nerespectarea salarizari precum nu vor sa distitue birocrati din functi. Vor sa dea muncitori afara si sa opreasca birocrati pe deasupara lundule acesttura 30% din salariu,birocrati sunt un numar foarte mare va multimim.Dorim detali si informati

  3. Dr Laurentiu Craciunas

    Jana, aici e ultimul loc in care reclamatiile ar avea vreun ecou…

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.