Ministerul Sanatatii Dat In Judecata

Revista Medica: La Sectia de Litigii de Munca a Tribunalului Iasi au avut loc primele termene ale proceselor intentate de un grup de 60 de medici ieseni Ministerului Sanatatii.

„Noi cerem ministerului sa isi respecte propria lege”, spune Dan Tesloianu, unul dintre medici implicati. La primul termen al procesului nu s-a prezentat nici un reprezentant al Ministerului Sanatatii dar a fost trimist o intampinare. In documente, Ministerul Sanatatii invocat un ordin al ministrului din 2005 in care este stipulata metodolgia de angajare a medicilor in sistemul sanitar, a transferului medicilor si a gradelor profesionale.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.