Mizerie

Presa jegoasa ca-ntotdeauna… link

De ce n-au difuzat si refuzurile? Pentru ca nu intereseaza…

N-o sa fiu de-acord niciodata cu chiuretajele la cerere (indiferent de termen), dar nici atitudinea presei nu mi se pare ok…

9 raspunsuri

 1. Nu trebuie sa privesti la postul respectiv ,mai sunt si alte televiziuni.

  Saracile femei ,cat trebuie sa indure !

 2. Dr Laurentiu Craciunas

  Dan, nu e vorba de cat trebe sa indure femeile – e vorba de faptul ca presa se prostitueaza si se vinde prin scandaluri, nu sunt in stare sa faca material de calitate care sa aiba conotatii pozitive… iar atitudinea fata de medici e constant aceeasi in ultimii ani, fapt care duce la starnirea populatiei impotriva celor din sistemul sanitar. De ce? Pentru ca inca prinde…

  Atitudinea cea mai corecta pe care trebuia sa o aiba era sa mearga cu inregistrarile la autoritatile in masura sa faca ceva (in special Colegiul Medicilor), nu sa le faca publice… de aici se vede mintea lor bolnava si care a fost scopul lor: scandal, nu neaparat ceva benefic populatiei de rand.

 3. Nu am inteles care e problema. E cumva ilegal in Romania sa se faca avort daca fatul are pete 4 luni? Parca era 6 luni limita in UE. Daca nu era ilegal, atunci ce voiau sa arate la tv? Nu sunt din biologie, asadar o explicatie mura in gura ar fi ideala. Mersi mult.

 4. Dr Laurentiu Craciunas

  In Romania se poate face doar pana la 14 saptamani.

 5. Laurentiu,dar de ce am scris in mail ,ce zici ?

  De faptul ca noi romanii nu suntem uniti ,nu stim sa apreciem medicii buni ,sa ajutam pe cei care au probleme, bolnavi si saraci.

  Asta ma doare pe mine cel mai mult ,ca nu reusesc sa gasesc tineri care sa vina cu idei in sprijinul celor multi si necajiti.

 6. Tata meu mi-a spus un lucru ,care nu il uit .

  „Daca noi romanii am fi uniti ,mai ales intelectuali ,pentru
  Romania ar fi cel mai benefic lucru.Sa ai rabdare cu cei
  din jurul tau ,chiar daca te vor contrazice ,cauta sa
  ajuti cat poti tu de mult.”

 7. Pai daca e limita de 14 saptamani (era bine sa pui in articol, caci altfel nu puteau intelege comentariu tau decat cei ce aveau aceasta informatie), atunci medicul ce era dispus sa faca avort dupa 4 luni nu incalca nici o lege, caci 4 luni inseamna 12 luni care sunt mai putin decat 14 luni, nu?

 8. Mea culpa … m-am incurcat la calcul. Da, deci 4 luni e mai mult decat 12 saptamani. Pai da, nu avea de ce ii duce la Colegiul Medicilor, caci nu incalcasera nici o lege. Ci doar se aratau dispusi sa o faca. Nimeni nu poate fi tras la raspunderee pentru faptul ca ar intentiona sa incalce legea. Singura exceptie, din cate stiu eu, este daca amentinti pe cineva (indreptand un pistol spre el, de exemplu, politia te poate impusca, desi tu nu ai ranit acea persoana).

 9. Dr Laurentiu Craciunas

  14 saptamani = 3,5 luni

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.