Moartea Fiului Lui John Travolta VS Scientology

Dupa ce fiul lui John Travolta, Jett, in varsta de 16 ani, a fost gasit decedat vineri, o multime de voci au sustinut ca exista o legatura intre decesul acestuia si Scientology.

Jett suferea de sindromul Kawasaki, un set de patologii care include si crize de convulsii. Scientology este o secta din care face parte John Travolta (pe langa alte persoane publice), secta care interzice tratarea afectiunilor psihice.

Doi anatomopatologi vor efectua luni autopsia lui Jett si vor putea spune care a fost cauza decesului. Motivul presupus acum este o criza de convulsii care i-a provocat indirect, prin cazatura, o lovitura la cap (in vana).

1 raspuns

 1. Lumea Noastra Incotro? de Allejandro Bullon

  “Sa stii ca in zilele din urma vor fi vremuri grele.Caci oamenii vor fi..neascultatori de parinti,nemultumitori ,fara evlavie ,fara dragoste fireasca ,neinduplecati ,clevetitori,neinfranati,neimblanziti,neiubitori de bine”(2 Timotei 3,1-3).

  “Si din pricina inmultirii faradelegii,dragostea celor mai multi se va raci”(Matei 24.12)

  Traim inconjurati de pericole.Apostolul Pavel a spus ca ,in zilele din urma ,oamenii vor fi “neimblanziti,neiubitori de bine ,vanzatori,obraznici,ingamfati”Orasele mari s-au transformat in jungle ,iar oamenii in animale salbatice.Este adevarat ca dragostea celor mai multi s-a racit.

  De ce fac oamenii astfel de lucruri?.Nici ei nu stiu de ce .Nu stiu decat ca isi doresc ceva si in lunga lor cautare ,ii ranesc pe altii si ii fac sa sufere ,chiar daca acesti “altii “sunt cei apropiati lor.

  Un socilog a incercat sa explice ca fapta lor este o consecinta a culturii actuale ,in care oamenilor nu le este frica de pedeapsa.Dar realitatea este alta .Profetul Ieremia scria:
  “Inima este nespus de inselatoare si de deznadajduit de rea ,cine poate s-o cunoasca?”(Ieremia 17,9).
  Educatia ii poate invata cum sa-si mascheze intentiile rele ,dar nu le poate transforma inima.Ei vor fi mai departe egoisti ,oricat de elevati ar fi.Nu mai Isus poate transforma inimele oameniilor.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.