Modernizarea Sectiilor de Obstetrica-Ginecologie si Neonatologie

Inca de acum 2 ani, cand faceam practica de vara la sectia de Obstetrica si Ginecologie a Spitalului Judetean din Bistrita, se punea problema modernizarii celor 2 etaje ale spitalului, corespunzatoare sectiilor de obstetrica si ginecologie.

Nu stiu daca este vorba de acelasi proiect, dar finantarea lucrarilor actuale va fi facuta de BIRD (Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare). Modernizarea va incepe din luna septembrie si va dura intre 4 si 24 de luni, numai bine pe cand termin eu facultatea 🙂

In total se vor reamenaja 22 de sectii din Botosani, Suceava, Neamt, Bacau, Iasi, Galati, Braila, Giurgiu, Dolj, Bistrita-Nasaud, Cluj, Harghita, Brasov, Pahova, Mures si Bucuresti, investitia ajungand la 60 de milioane de Euro.

2 raspunsuri

  1. Silvasan Laura

    In sfarsit…. viitoare conditii bune, de desfasurare a consultatilor ginecologice si a nastrilor!

  2. Ca sa vezi ce a retinut fiecare din articol….. Esti bistritean?? Ce taaaare! 😀

    mi tu 😛

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.