Monica AN24: Monitorizare Fetala Wireless

Monica AN24 este un dispozitiv de monitorizare fetala fara fire astfel incat permite evaluarea unor parametri gestationali fara a fi legat de un dispozitiv central.

Fiecare femeie care a nascut cunoaste aparatele de cardiotocografie clasice, cu ajutorul carora se monitorizeaza contractiile uterine si activitatea cardiaca fetala in travaliu inainte de nasterea vaginala. Spre deosebire de ele, Monica AN24 capteaza si diferentiaza semnalele electrice corespunzatoare activitatii inimii mamei, fatului si activitatii muschiului uterin.

Se obtin astfel 3 grafice care permit monitorizarea permanenta a fatului, diagnosticand precoce orice anomalie care ar sugera suferinta fetala.

Pe langa avantajul absentei firelor, Monica AN24 este mai util in cazul femeilor obeze decat cardiotocograful clasic, pentru ca se bazeaza pe depistarea activitatii electrice, nu pe ultrasunete.

Este produs de Monica Healthcare si a fost validat de catre FDA in urma cu cateva zile.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.