Nivea Amendata Pentru Reclama Mincinoasa

Distribuitorul Canadian al cremelor Nivea a fost amendat cu aproape 400.000 de dolari pentru reclama mincinoasa referitor la capacitatea cremelor de a stimula pierderea kilogramelor in plus.

Din prezentarea de pe site-ul Nivea Romania se observa ca si la noi promovarea cremei My Silhouette se face tot sub un slogan mincinos: Subtiaza si remodeleaza corpul si te ajuta sa-ti recastigi silueta de invidiat.

Gel pentru Subtiere si Remodelare NIVEA My Silhouette gel printr-o actiune de subtiere si remodelare te ajuta sa-ti recastigi silueta de invidiat.

Rezultate dovedite:
– Folosirea cu regularitate NIVEA My Silhouette! Duce la o reducere de pana la 3 cm a zonelor vizate precum: fese, coapse, talie si abdomen.
– Primele rezultate sunt vizibile dupa 4 saptamani.
– Pielea devine mai ferma si mai elastica.
– Silueta ta este remodelata.

Odata cu trecerea timpului, corpul nostru sufera o serie de modificari in greutate si la nivel hormonal, modificari ce afecteaza fermitatea pielii si conturul siluetei. Inevitabil silueta corpului se modifica.

Cu noul gel pentru Subtiere si Remodelare NIVEA My Silhouette! vei descoperi in curand silueta care te face sa te simti bine.

Femeile confirma: „My Silhouette este un produs efficient de subtiere care ma face si ma simt mai frumoasa”
(Testat pe 171 de femei: 68% confirma dupa 2, respectiv 4 saptamani de utilizare).

Cum actioneaza

Cercetatorii NIVEA au dezvoltat Complexul natural Bio Slim ce combina 2 ingrediente active foarte performante Ceai Alb si Extract de Anason pentru o actiune dubla de subtiere si remodelare.
– Ceaiul alb reduce depozitele grase si previne re-aparitia lor.
– Extractul de Anason reactiveaza metabolismul celular ducand la productia de colagen ce remodeleaza pielea.

Toti clientii care au cumparat crema in Canada isi vor primi banii inapoi (crema + transport daca a fost comanda online).

1 raspuns

  1. O, nu, un produs-minune care nu face minuni, cine s-ar fi asteptat?

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.