Noaptea Devoratorilor de Publicitate + Video

A inceput aseara de la 22:00 la cinema Republica (Cluj), iar la 2:00 ajunsese pe la jumatate (n-am rezistat pana la sfarsit in principal din cauza unor reclame enervante – care nu se mai terminau – la ceva telefonie mobila de prin Liban). Mare diferenta intre primul calup de publicitate si al 2-lea… pacat ca nu le-au omogenizat.

2 dintre reclamele care mi-au ramas in minte:

Crucea Rosie Mexicana

si 3 spoturi pentru Audi A4PS: la fiecare reclama cu cauza nobila: saracie, inferioritatea femeii, HIV/SIDA, homeless, etc, etc toata sala aplauda, dar sunt curios cati dintre ei ar si face ceva in directia repedierii situatiei pe plan mondial…

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.