Noul ContraBoli.ro

contraboli
Noul ContraBoli.ro – Mobil / Tableta sau Desktop

 

In 2007, cand eram student in anul 3 de facultate, am deschis blogul ContraBoli.ro cu dorinta de a oferi informatii medicale de calitate, intr-un internet romanesc dominat atunci de scrieri pseudomedicale. Numele ales al siteului anticipa abordarea unor subiecte din varii domenii medicale, dar interesul fata de obstetrica si ginecologie mi-a dictat politica editoriala in aceasta directie, majoritatea subiectelor apartinand sferei sanatatii feminine.

Intre timp, ajutat de colegii mei, am publicat peste 1700 de articole acumuland peste 27.000 de comentarii, majoritatea intrebari si raspunsuri medicale aferente subiectelor abordate in articole. Blogul este acreditat de catre HON (Health On the Net) Foundation inca de la inceput, confirmand ca informatia medicala prezenta aici respecta standardele de calitate si veridicitate impuse international.

Traficul a crescut constant, atingand in ultima perioada o medie de 11.000-12.000 de vizitatori pe zi, punand presiune din ce in ce mai mare pe timpul colegilor care au dorit sa se implice prin raspunsuri la intrebari.

A venit momentul sa anuntam o schimbare radicala a politicii editoriale, in sensul revenirii la scopul initial prin extinderea domeniilor medicale si para-medicale abordate. Accentul va cadea pe comunicarea medic-vizitator incercand sa stimuleze o relatie deschisa, functionala in ambele sensuri, chiar daca este supusa restrictiilor intrinseci ale internetului. Subliniez faptul ca diagnosticarea si recomandarea de tratamente nu este fezabila prin internet in absenta unei consultatii medicale fata in fata.

In perioada care va urma echipa autorilor se va extinde considerabil, aportul persoanelor cu pregatire medicala fiind deosebit de apreciat. Vizitatorii vor avea de castigat prin cresterea plajei de informatii pe care le pot solicita, iar autorii isi vor putea promova activitatea pe care o desfasoara, in contrast cu graba/viteza/presiunea caracteristica multor interactiuni din sistemul de stat.

Marcam aceasta schimbare prin implementarea unui nou design cu o functionalitate imbunatatita. Noua creatie poarta semnatura lui Valentin, care a transformat vechiul blog intr-un Speedy Gonzales adaptabil oricarui dispozitiv de navigare pe internet.

Fiind primele ore de la lansare, ar putea exista unele mici erori pe care as aprecia daca le-ai raporta in caz ca te deranjeaza.

6 raspunsuri

  1. Este super blogul! Felicitari pentru schimbare! 🙂

  2. Cunosc site-ul de cativa ani, este interesant
    Felicitari si succes 🙂

  3. Dr Laurentiu Craciunas

    Multumesc!

  4. Felicitari pentru implicare!

  5. Buna ziua, si felicitari pentru site in primul rand. As dori sa discut cu dvs. o posibila colaborare. Daca sunteti interesat va rog sa ma contactati pe mail. Va multumesc si mult succes in continuare!

  6. As dori sa i-au legatura cu dumneavoastra pentru o consultatie.Cum pot sa fac acest lucru?Locuiesc in apropierea Manchesterului.Multumesc!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.