Nu Cumpara Sperma De Pe Internet

O firma bazata pe un site web vindea sperma femeilor care doreau sa conceapa un copil. Pe parcursul unui an proprietarii au reusit sa vanda aproape 800 de probe de sperma insotite de kituri de inseminare la pretul de peste 300 de lire.

Din pacate nici unul dintre cei 2 afaceristi nu avea pregatire medicala, iar probele nu erau supuse unui set minim de analize. Pana in 2007 vanzarea de sperma nu necesita licenta, dar pentru activitatea din ultima perioada cei 2 risca sa faca inchisoare.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.