Numere Noi Pentru ContraBoli

Luna trecuta, iulie 2009, s-a schimbat cate ceva prin statisticile contraboli.ro

In primul rand, am trecut pragul de 1000 de articole scrise. Sunt 1003 pana acum si 6.136 de comentarii, dintre care estimez ca minim 2000 sunt intrebari puse de cititori, deci minim 2000 de raspunsuri ale mele 🙂

Apoi, numarul de abonati la RSS a trecut de 500, 512 astazi. Abonarea se poate face fie prin email (primesti in email articolele scrise in ziua anterioara), fie prin clientul RSS preferat.

Traficul pe iulie 2009 a fost de 109.412 vizite si 718.809 de afisari, deci o medie de peste 3500 de vizite pe zi si peste 23.000 de afisari pe zi.

Si daca tot suntem la numere, trebuie precizat ca astazi la ora 14:47 erau 459 de semnaturi la petitia pentru modificarea legislativa prin care femeile cu cancer la san operate la unul sau ambii sani sa fie incadrate in grad de handicap si sa primeasca gratuit proteza de san, deci mai e nevoie de 541, semneaza si tu!

2 raspunsuri

  1. Imi cer scuze ca ceea ce intreb nu are legatura cu articolul de mai sus dar totusi e ceva ce ma framanta pe mine si ma gandeam ca totusi ar fi mai bine sa intreb:sunt studenta la facultatea de biologie la buget in anul intai si ma gandeam sa ma transfer la medicina la cluj insa nu stiu daca se poate si daca da cum se procedeaza…banuiesc ca se dau ceva diferente gen anatomie, biochimie,biofizica…daca cunosti ceva detalii te rog frumos sa-mi spui si mie….sau poate cunosti pe cineva in cazul meu…multumesc!!!

  2. Dr Laurentiu Craciunas

    Buna Alina,

    nu pot spune sigur, dar nu cred ca se poate asa ceva, adica materiile facute la voi nu coincid cu cele de la noi, ba mai mult, se poate intampla ca unele examene luate la facultati de medicina din alt oras sa nu fie acceptate la Cluj si sa trebuiasca reexaminare. Cel mai bine ar fi sa dai un telefon la secretariat si sa ceri detalii http://www.umfcluj.ro/facultati/facultatea-de-medicina/index.aspx Succes!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.