Ochi Bionic

Unui barbat in varsta de 73 de ani, nevazator de 30 de ani, i s-a implantat in craniu un ochi bionic cu ajutorul caruia poate vedea lumea din nou.

Dispozitivul consta intr-o pereche de ochelari cu o camera video incorporata care trimite date la electrozii montati pe retina. Proiectul a fost dezvoltat de compania Second Sight din California.

mersi Hoang Brieuc

1 raspuns

  1. Este foarte important si ochelari cu camera,dar sigur nu cunosc si nu am vázut asa ceva. EU as vreau sá stiu cum as putea sá-l ajut PE tatá-l copilului meu cu operatie,fárá ca el sá stie cá ajutorul vine de la mine,si cit costá operatia. El nu o sá vrea ajutor de la mine,din cauza cá ma lásat cu copil in urma lui. Dar EU vreau sá-l ajut ptr cá este tatá-l copilului meu, si lam iubit.Vreau sá o fac si ptr Dumnezeu.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.